onsdag 30 mars 2011

Denna MÅSTE jag gå på!







"Efter megasuccén på Globen med The Last Bounce som sågs av 55 000 personer är det äntligen dags för en av medlemmarna i Bounce att sätta upp en egen föreställning! Den 2 december blir det premiär för Fredrik ”Benke” Rydmans version av Svansjön på Dansens Hus i Stockholm. Ordinarie biljettsläpp är först på fredag men du har möjlighet att boka biljetter redan idag!

I Fredrik "Benke" Rydmans (Bounce) tolkning av den klassiska sagan Svansjön har handlingen förlagts till nutid och streetdance möter Tjajkovskij. Istället för trolldom och övernaturliga händelser får Rothbart makt över sin omgivning med hjälp av droger. Svanarna är prostituerade och helt beroende av Rothbarts beskydd och heroinet han förser dem med. I kampen mellan det onda och det goda är begäret till droger och kärlek centralt. Det gäller att ta rätt beslut och våga lita på rätt person. Hur slutar sagan denna gång?

Tjajkovskijs originalmusik används till viss utsträckning men får samsas med helt nykomponerad och specialskriven musik."

Kopierat från mailet jag fick från:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar